Simon Markx: coach zelfvertrouwen

Coach zelfvertrouwen Simon Markx helpt jou om je eigenwaarde te versterken voor zelfacceptatie en het bereiken van doelen.

Simon Markx is een professionele coach die zich bezighoudt met het vergroten van zelfvertrouwen. Zijn missie is om mensen te helpen om hun eigenwaarde te versterken zodat ze zichzelf beter kunnen accepteren en hun doelen kunnen bereiken. Hij geeft zijn cliënten inzicht in hun eigenwaarde en helpt ze om een ​​gezonde manier van denken te ontwikkelen. 

Coach zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen

Simon Markx is deskundig op het gebied van zelfvertrouwen. Hij heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar een hoger niveau van zelfvertrouwen.

Eigenwaarde vergroten

Ik als coach kan helpen mensen hun eigenwaarde te vergroten door middel van verschillende technieken, waaronder cognitieve gedragstherapie, waarbij ik met cliënten samenwerk om gedachten en gedrag te veranderen. Ik maak ook gebruik van mindfulness en positieve psychologie om mensen te helpen hun focus te verleggen van negatieve gedachten naar positieve gedachten en acties.

Hoger niveau van zelfvertrouwen

Ik ben lid van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en heb meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van mensen naar een hoger niveau van zelfvertrouwen. Ik heb tevens veel ervaring met het werken met mensen met verschillende psychische aandoeningen, waaronder depressie, angst en trauma.

Missie

De missie van Simon Markx is om mensen te helpen hun eigenwaarde te verhogen zodat ze zichzelf beter kunnen accepteren en hun doelen kunnen bereiken.

Als je hulp nodig hebt met het vergroten van je zelfvertrouwen, dan is Simon Markx de juiste persoon om je te helpen.

Neem contact op met coach zelfvertrouwen Simon Markx

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.

Neem nu contact op. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend.

+31 (0)6 244 47849

simon@markxcoaching.nl