Jongerencoaching bij Simon Markx

Jongerencoaching bij Simon Markx: professionele counseling voor helpen jongeren met persoonlijke, professionele en/of academische problemen. 

Jongerencoaching is een vorm van professionele counseling die zich richt op het helpen van jongeren met persoonlijke, professionele en/of academische problemen. 

Het doel van jongerencoaching is om jongeren te helpen hun doelen te bereiken, hun zelfvertrouwen te vergroten en hun problemen op te lossen. Veel jongeren hebben profijt van jongerencoaching omdat het een veilige en vertrouwelijke omgeving creëert waarin ze hun gevoelens en gedachten kunnen uiten.

Simon Markx is een jongerencoach die jongeren helpt om hun leven op de juiste manier te leiden. Simon Markx heeft een unieke benadering voor jongerencoaching. Hij gelooft dat zelfvertrouwen het belangrijkste is om een goede levensstijl te leiden. Daarmee stelt hij jongeren in staat om hun eigen pad te kiezen en hun eigen doelen te bereiken.

Hoe werkt jongerencoaching?

Jongerencoaching begint met een grondige evaluatie. Jongerencoach Simon Markx vraagt de jongeren om hun doelen te verduidelijken en hun persoonlijke en professionele uitdagingen te identificeren. Vervolgens helpt hij jongeren om hun vaardigheden en houding te verbeteren om zo hun doelen te bereiken en hun problemen op te lossen. Hij zal de jongere ook helpen met het ontwikkelen van een specifiek actieplan om problemen aan te pakken.

Waarom jongerencoaching?

Jongerencoaching is een effectieve manier om jongeren te helpen hun doelen te bereiken. Het is een krachtig hulpmiddel om problemen aan te pakken, zoals angst, depressie, relatieproblemen en problemen bij academische prestaties. Door jongeren te helpen hun doelen te bereiken, kan coaching hun zelfvertrouwen en zelfwaarde te vergroten.

Simon Markx heeft een gedegen kennis van counseling technieken, psychologie en motivatie. Hij biedt je een veilige en vertrouwelijke omgeving om je gedachten en gevoelens te uiten en je doelen te bereiken.

Simon Markx probeert jongeren te begrijpen en ze te helpen bij het maken van de juiste beslissingen. Ook helpt hij jongeren om hun angsten, onzekerheden en gevoelens te begrijpen en te accepteren.

Simon Markx Jongerencoaching

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.

Neem nu contact op. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend.

+31 (0)6 244 47849

simon@markxcoaching.nl