Markx Coaching bij depressie

Simons Markx: coaching bij depressie. Handvatten om depressie te verminderen door middel van verschillende technieken en strategieën.

Volgens de Nederlandse Gezondheidsraad is ongeveer een kwart van de Nederlanders gediagnosticeerd met een psychische stoornis. De Nederlandse Gezondheidsraad heeft deze schatting gedaan naar aanleiding van onderzoek uitgevoerd door Trimbos-instituut. Onder deze Nederlanders is de meest voorkomende psychische stoornis depressie. Markx Coaching kan helpen om te gaan met depressie.

3,3 miljoen Nederlanders depressief

Ruim een kwart van de volwassen Nederlanders heeft in het afgelopen jaar een psychische aandoening gehad. Dat zijn 3,3 miljoen mensen. Het aantal volwassenen met een angststoornis, depressieve stoornis of stoornis in het gebruik van alcohol en drugs is de afgelopen twaalf jaar sterk gestegen.

Markx Coaching kan helpen met depressie

Depressie is een psychische aandoening die veel mensen ervaren. Een depressie heeft een grote invloed op het dagelijks leven van mensen. Het kan bijvoorbeeld moeilijk zijn voor degenen die met deze aandoening kampen om zich te concentreren op hun taken.

Simon Markx is een professionele coach die zich onder andere specialiseert in het helpen van mensen met depressie.

Ik laat mensen inzien hoe ze hun levensstijl kunnen veranderen om hun depressie te verlichten. Ik bied mensen handvatten om hun depressie te verminderen door middel van verschillende technieken en strategieën.

Verbeter je situatie

Markx Coaching biedt mensen de mogelijkheid om hun situatie te verbeteren door middel van een verscheidenheid aan technieken. Deze technieken omvatten psychotherapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mentale oefeningen en lifestyle-veranderingen.

Deze technieken helpen mensen om met hun problemen om te gaan, zodat ze betere beslissingen kunnen nemen en hun leven beter kunnen beheren.

Verander je levensstijl

Dit betekent dat mensen leren hoe ze gezondere voedingskeuzes kunnen maken, hoe ze kunnen bewegen en hoe ze hun sociale leven kunnen verbeteren. Al deze veranderingen kunnen helpen om de symptomen van depressie te verminderen.

Verminder je depressie

Specifieke strategieën kunnen helpen om met problemen om te gaan, zodat mensen zich beter voelen en een beter evenwicht kunnen vinden. Deze strategieën omvatten onder meer coping-strategieën, zoals problemen aanpakken, omgaan met stress, positief denken en mindfulness.

Markx Coaching biedt mensen ook de kans om in contact te komen met anderen, wat kan helpen om een depressie te verlichten. Door contact te maken met anderen, kunnen mensen hun gevoelens delen en steun krijgen van anderen. Dit kan een grote hulp zijn. 

Simons Markx: coaching bij depressie

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.

Neem nu contact op. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend.

+31 (0)6 244 47849

simon@markxcoaching.nl

 

 

Bronnen: NOS, Trimbos