Dating coach

voor mannen en vrouwen

Het is een goede en spannende tijd voor dating. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het vinden van een nieuwe partner. Dat kan online of in real life, soms eerst online en daarna een ontmoeting. Te vaak weet degene die een partner zoekt niet de juiste toon te vinden hoe een partner te benaderen. Hoe zichzelf bijvoorbeeld te presenteren op een online profiel, welke foto’s er wel of juist niet op te zetten en wat een goede biografische tekst is. 

Daarbij spelen veel factoren een rol. Om enkele te noemen: angst voor afwijzing, gebrek aan zelfvertrouwen, te voorzichtig zijn – of juist te agressief. Soms geeft de alleenstaande de zoektocht gedesillusioneerd op of kiest voor een minder geschikte partner. Dat laatste wordt wel ‘down daten’ genoemd. Ik heb inmiddels veel mensen succesvol begeleid in het proces naar het vinden van een partner. Een proces waar ikzelf ook veel plezier aan beleef.

Bij een goede dating coaching gaat het in de eerste plaats om ‘dating skills’, maar komen ook persoonlijkheidskenmerken aan de orde, je sterke en minder sterke kanten: je wordt na een goede coaching niet alleen een betere ‘dater’, maar ook een vollediger mens. Daarnaast heb ik gemerkt dat het verdiepen in de psyche van een potentiele partner (vrouw of man) vaak een positieve impact heeft. Door mijn ruime ervaring, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, kan ik als coach in vele aspecten van het daten behulpzaam zijn.