Loopbaan coaching Amsterdam bij Markx coaching

Geef je carrière een flinke boost met loopbaan coaching bij Markx Coaching in Amsterdam.

Geef je carrière een flinke boost met loopbaan coaching bij Markx Coaching in Amsterdam.

Bij Markx Coaching geef ik loopbaan coaching, life-coaching, stress-coaching en burn-out coaching voor twintigers en dertigers.

Waarom loopbaan coaching?

Een loopbaancoach kan je helpen met vragen die betrekking hebben op jouw loopbaan, carrière en de invulling hiervan. Voorbeelden zijn:

 • Heb je in vergelijking met anderen een goede baan, maar twijfel je of je dit je hele leven wilt doen?
 • Heb je in het huidige bedrijf waar je werkzaam bent het plafond bereikt, maar heb je het idee dat je nog niet uitgeleerd bent?
 • Of heb je juist geen motivatie, doelstellingen en inspiratie meer in je huidige loopbaan?

Ook als je het lastig vindt om na het behalen van je diploma een richting te bepalen, is er een loopbaancoach die je ermee kan helpen uit te zoeken wat het beste bij jou past.

Voordelen loopbaan coaching

 1. Professioneel advies
  Wanneer je kiest voor loopbaancoaching in Amsterdam, ben je verzekerd van professioneel advies. Een loopbaancoach is gespecialiseerd in zijn vak. Uiteraard kun je zelf ook stappen zetten, maar een expert heeft meer kennis en ervaring met dit soort situaties en problemen. Ook is de coach er 100% voor jou. Het doel van de coach is namelijk om jou optimaal te ondersteunen in je ontwikkelingsproces en alles in te zetten wat daarbij kan helpen.
 2. Probleemoplossend
  Coaching is erop gericht problemen aan te pakken. Je hoeft dus niet langer door te gaan met dingen waar je al langere tijd tegenaan loopt. Samen met je begeleider breng je in kaart welke problemen er precies zijn en hoe je die aan kan pakken.
 3. Snel resultaat
  Begeleiding zorgt voor snel resultaat. Dingen waar je al jaren mee worstelt, kunnen vaak al in een paar sessies overzichtelijk en helder gemaakt worden. Uiteraard zorgt dit voor meer rust.
 4. Duidelijkheid
  Met een loopbaancoach ga je heel specifiek in kaart brengen wat je wel en niet wilt. Het helpt je te reflecteren op wie je bent en wat je waarden zijn. Op deze manier wordt het duidelijker wat je moet doen om tot meer geluk en voldoening te komen.
 5. Niet alleen
  Het laatste voordeel van coaching dat we bespreken is dat je het proces niet alleen doormaakt. Je coach is er altijd voor steun. Ook is een coach volledig neutraal. Je kan jezelf in een veilige omgeving uiten zonder veroordeeld te worden.

Dit is hoe loopbaancoaching werkt

Loopbaan coaching is bedoeld om jouw inzicht te geven over je werk en/of studie. Jouw loopbaancoach gaat door middel van het voeren van gesprekken achterhalen wat jouw loopbaanvraagstuk(ken) zijn en stelt samen met jou een plan van aanpak samen.

Aan de hand van dit plan ga je verder. Jouw inzet bepaald uiteraard jouw resultaat. Hier kan een loopbaancoach jou alleen bij helpen, je moet het wel zelf doen.

Kennismaking en doelen stellen

Aan de hand van een kennismakingsgesprek ga jij doelen stellen. Hierbij zal ik je helpen om bepaalde doelen aan te scherpen en hier verder op door te vragen. Je zult na ons eerste gesprek een aantal doelen hebben waar jij je op gaat focussen. Aan de hand van onze volgende gesprekken gaan wij kijken hoe jij deze gaat behalen en zullen wij bespreken wat goed ging en wat minder goed. Zo kunnen wij de doelen wellicht nog iets aanscherpen.

Verdieping en zelfonderzoek

Verdieping en zelfonderzoek is bij loopbaan coaching heel belangrijk. Ik zal mij moeten verdiepen in de problemen waar jij tegenaan loopt en jij zal mij goed moeten begrijpen waar dit bij jou vandaan komt. Waarom streef je bijvoorbeeld altijd naar perfectie? Of waarom maak jij nooit iets op tijd af? We gaan de achterliggende redenen hiervoor zoeken en kijken hoe wij deze kunnen tackelen.

Markx coaching is jouw loopbaancoach in Amsterdam

Kosten loopbaan coaching

De kosten voor deze loopbaan-coaching zijn niet altijd geheel voor eigen rekening. Houd hierbij rekening met de onderstaande vergoedingen.

 • Ontwikkelingsbudget werkgever
 • Belastingaftrek particulier
 • Vergoedingen zzp’er en kleine ondernemer

Mocht je je afvragen of er bij jou een deel vergoed wordt, dan mag je hier altijd contact over opnemen.

Loopbaan coaching Amsterdam bij Markx Coaching

Geef je carrière een flinke boost met loopbaan coaching Amsterdam | Markx Coaching: Eerste consult gratis en vrijblijvendDoor middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.

Neem nu contact op voor loopbaan coaching in Amsterdam. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend.

+31 (0)6 244 47849

simon@markxcoaching.nl