Dating expert Simon Markx zet date valkuilen om in een uitdaging

Dating expert Simon Markx zorgt ervoor dat jij beter weet naar welke partner jij op zoek bent. Eerste consult gratis en vrijblijvend

Simon Markx is een dating expert en kan in een paar sessies ervoor zorgen dat jij beter weet naar welke partner jij op zoek bent, hoe jij diegene bereikt en hoe je jouw valkuilen omzet in een uitdaging.

Er zijn veel voordelen om hulp te vragen aan een dating deskundige, maar het grootste voordeel is dat je erachter komt wat jou onzeker maakt tijdens het daten en hoe je dit kunt oplossen. Zijn er dates geweest waar jij heel onzeker van bent geworden? Hoe kwam dat? En hoe kun je hier mee omgaan? Dit zijn vragen waar wij samen mee aan de slag gaan.

Geloof het of niet: liefdesgeluk is voor iedereen weggelegd mits je weet wat je doet. Er zijn namelijk bepaalde principes, vaardigheden en eigenschappen die aan te leren zijn en die jou helpen het liefdesleven van je dromen te krijgen.

Dit betekent niet dat jij je anders voor moet doen dan je écht bent. Deze principes helpen je juist om meer tot je kern te komen.

Coaching sessies met dating expert

Tijdens mijn coaching sessies gaan wij samen kijken waar jouw onzekerheden liggen en hoe wij deze kunnen oplossen. Dit zal in het begin eng zijn, want je krijgt opdrachten mee en hiervoor zal je ook daadwerkelijk met iemand op date gaan. Alleen door het te doen zal je het steeds beter kunnen, net als met alles eigenlijk.

Je kunt daten het beste zien als ‘wat heb ik te verliezen?’ Want je hebt eigenlijk niets te verliezen, tenzij er al wat gevoelens in het spel zijn, maar ook hier kun je mee leren omgaan.

Hier een aantal date-tips die je altijd mee kunt nemen:

1. Alles mag, niets moet

Leg er geen druk op: niets hoeft te gebeuren maar tegelijk kan alles gebeuren. Het is bijvoorbeeld heel normaal dat er tijdens een eerste date al gezoend wordt, maar als het niet gebeurt, dan is dat helemaal oké! Voel dit constant aan en laat comfort en plezier altijd op nummer 1 staan.

2. Verkoop niet het perfecte plaatje met het perfecte praatje

Vertel je de ander alleen maar hoe perfect, leuk en interessant jouw leven wel niet is? Dan ben je niet alleen de boel aan het voorliegen met een verkooppraatje, maar dan laat je ook een gigantische kans liggen om een diepe connectie te maken met de ander.

Diepe connecties kunnen namelijk ontstaan zodra iemand vertelt dat iets niet zo goed gaat. De ander kan hierdoor herkenning vinden en/of zelf ook iets kwetsbaars delen. Dan ontstaat er opeens verbondenheid.

3. Zitten er gedachten in je hoofd? Uit ze aan de ander

Zit je er niet 100% zorgeloos bij tijdens de date? Dan is het een goed idee om dat uit te spreken aan de ander. Noem alles op wat door je hoofd gaat. Want als je dat niet zou doen, zou de ander jouw onrust gewoon opmerken en het niet kunnen plaatsen. Bovendien zou jij toch ook willen dat de ander alles eerlijk en open uitspreekt tegen je?

Naast de coaching sessies bij mij in de praktijk, bied ik ook de mogelijkheid om onze sessies online te doen mocht je niet in de buurt van Amsterdam wonen. Persoonlijk geef ik de voorkeur aan de offline sessies of in ieder geval één keer elkaar ontmoeten. Zo leer je elkaar toch iets beter kennen, vooral aan het begin van een traject is dit prettig. Bij een coach vertel je persoonlijke dingen en is het van belang dat je je prettig voelt.

Zelf een dating expert nodig?

Heb jij zelf een dating deskundige nodig of ken je iemand die wel een duwtje in de rug kan gebruiken? Je mag altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Zo kunnen wij samen alvast kijken waar jouw onzekerheden liggen en kan ik een voorstel doen hoe wij dit samen kunnen aanpakken aan de hand van handige tips en handvaten.

Bij een goede dating expert gaat het in de eerste plaats om ‘dating skills’, maar er komen ook persoonlijke elementen aan de orde. Je sterke en minder sterke kanten bijvoorbeeld. Je wordt na een goede coaching niet alleen een betere ‘dater’, maar ook een vollediger mens.

Daarnaast heb ik gemerkt dat het verdiepen in de psyche van een potentiële partner vaak een positieve impact heeft. Door mijn ruime ervaring, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, kan ik als coach in vele aspecten van het daten behulpzaam zijn.

Leef vanuit de overtuiging dat je de moeite waard bent. Ga voortaan lachend en met een gezonde spanning naar je ontmoetingen. Bij Markx Coaching helpen wij jou graag met jouw vraagstukken over daten.

Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Neem contact op met dating expert Simon Markx

Dating expert Simon Markx zorgt ervoor dat jij beter weet naar welke partner jij op zoek bent. Eerste consult gratis en vrijblijvendVoor mannen en vrouwen. Het is anno 2021 een spannende tijd voor dating. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het vinden van een nieuwe partner.

Markx Coaching staat je bij in het online dating coaching. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.

Neem nu contact op.

+31 (0)6 244 47849

simon@markxcoaching.nl

 

Ook interessant om te lezen over dating