Op zoek naar een coach in Amsterdam West?

coach amsterdam west Markx Coaching

Ik werk als coach in de regio Amsterdam West, in het Westerpark en in de Jordaan. Steeds vaker zie ik studenten en Millennials in mijn praktijk komen met vragen en onzekerheden over wat te doen nadat de studie is afgerond. 

Ook zie ik als coach in Amsterdam West veel cliënten worstelen met hun huidige werkplek:

 • Ben ik hier tevreden
 • Is dit wel wat ik wil
 • Kan ik hier blijven of word mijn contract niet verlengt?
 • Kan ik mezelf ergens anders zien werken en wat zijn mijn mogelijkheden en opties op de vernieuwde banen markt? 

Voor jongeren, jongvolwassenen en millennials

Bij jongeren, jongvolwassenen en millennials zie ik in mijn praktijk veel verschillende problemen voorkomen die bij uitstek goed gecoacht kunnen worden.

 • Faalangst
 • Studie of werk problemen
 • Motivatieproblemen
 • Angst voor afwijzing

zijn allemaal voorbeelden waar deze jongere generatie begrijpelijkerwijs mee worstelen. 

Coaching geeft je een steunend, luisterend, niet-oordelend oor om samen met jou met energie en frisse moed de volgende stap te zetten.

Coaching in Amsterdam West

Als life coach in Amsterdam sta ik mensen bij die worstelen met keuzes in het werk. Het leven is een proces, je werkzaam leven ook. Ook werken mensen tegenwoordig niet meer hun hele leven bij dezelfde werkgever. 

De arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Een coach begeleid je om deze nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen vorm te geven. Om je te helpen de juiste carrière stap te zetten.

Hier is een persoonlijk verhaal een een cliënt die ik begeleidde in haar carrière en studie: 

Toen ik bij Simon kwam probeerde ik de juiste carrière richting voor mezelf te vinden. Bij het sollicitatieproces vond ik het moeilijk om om te gaan met de afwijzingen en tegenslagen. Binnen een paar coaching sessies heeft Simon me zelfvertrouwen gegeven en verdween mijn angst voor afwijzing. Simon heeft me geholpen om achter mijn droombaan aan te gaan zonder bang te zijn voor een ‘nee’ en te denken in mogelijkheden.

Pamela Ernst 25 jaar Master International Business & Export Management

Coach Amsterdam West

De meeste cliënten ontvang ik in mijn praktijk in Amsterdam West, in de Jordaan of Westerpark. Tevens doe ik steeds meer aan online coaching. Online coaching is voor sommige cliënten een goede uitkomst.

Samen met mijn collega Iris Sloof help ik studenten die niet weten wat ze willen doen.

 • Het vinden van de juiste stageplek
 • Waar de scriptie van de bachelor of master thesis over te schrijven
 • Wil ik doorstromen van MBO naar HBO?
 • Hoe ziet de arbeidsmarkt eruit in deze branche

Dit zijn vragen waar ik met studenten en starters op de arbeidsmarkt samen mee aan de slag ga. Krijg meer inzicht in je sterke, maar ook in je zwakkere kanten.

Hier een voorbeeld van een student in mijn praktijk in Amsterdam West die van de MBO naar de HBO is gegaan:

Simon is heel sympathiek en je kan makkelijk je ei kwijt bij hem. Hij luistert altijd goed naar wat ik zeg en helpt mij de juiste doelen op te stellen en die ook daadwerkelijk te bereiken. Ik ervaarde moeite in het maken van de juiste keuzes qua opleiding of werk. 

Hierbij heeft hij samen met mij gezocht naar wat ik belangrijk vind en daardoor heb ik mijn intrinsieke motivatie gevonden. Dit had ik niet gekund zonder zijn manier van werken die gekenmerkt wordt door zijn open, geduldige en sympathieke houding. Ik voelde mij op mijn gemak bij hem, en had alle ruimte om dingen wel en niet te delen.

Joshue Boermans 24 jaar | Facility Management MBO

Life coaching Amsterdam West

De millennial generatie (geboren van 1980 tot 2000) heeft hoge verwachtingen en talloze mogelijkheden en kansen. Verwachtingen omdat er, door druk van de prestatiemaatschappij, een toenemend besef heerst dat het leven tot op zekere hoogte maakbaar is en dat jij daar verantwoordelijk voor bent. 

Het streven naar geluk en zingeving staat voorop. Een coach helpt om belangrijke beslissingen bewust en vanuit zelfvertrouwen te nemen, zodat de gecoachte weer kracht en controle krijgt over het leven zoals het zich aandient.  

Markx Coaching. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend. Coaching ook online mogelijk

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.  

Neem nu contact op.