Wanneer heb je een life coach nodig?

Life coach amsterdam bij Markx Coaching boeken

Ik denk dat iedereen in een bepaalde fase van zijn leven een therapeut of life coach nodig heeft. Zelf heb ik drie therapeuten en drie coaches gehad.  

Waarom? Soms heb je een ander nodig die niet in je inner circle zit, die geen agenda heeft, die objectief kijkt en professionele hulp biedt om te onderzoeken wat je eigenlijk wilt en wat je kan helpen dit te verwezenlijken. 

Een lifecoach kan in korte tijd veel effect hebben, je in je kracht zetten en leider laten zijn van je eigen leven.

Simon Markx life coach Amsterdam

Ik heb als coach het enorme voordeel dat mijn moeder psychotherapeut is en mijn broer en vader psychiater zijn. Want hierdoor heb ik een groot netwerk van de beste therapeuten in Nederland. 

Als ik een cliënt ontvang en ik zie dat deze behoefte heeft aan bijvoorbeeld verslavingszorg of psychische hulp, dan verwijs ik ze door naar precies de juiste mensen uit mijn netwerk.

Wat doet een life coach?

Een life coach kijkt naar de cliënt, naar de levensfase waar deze zich in bevindt en kijkt naar waar de achilleshiel ligt. In gemiddeld acht tot tien sessies maakt de cliënt een transitieperiode door waarbij de life coach ervoor zorgt dat de cliënt snel en effectief zijn of haar leven op de rails heeft, succes en effect genereert. 

Lifecoach is een overkoepelende term: Gaat je loopbaan niet lekker, weet je niet wat je wilt in het leven, heb je studieproblemen, last van een verslaving, problemen met je relatie, met je kinderen: iedereen heeft zijn eigen problemen waarmee je samen met een life coach aan de slag kunt. 

Markx Coaching. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.  

Neem nu contact op