Persoonlijke coach in Amsterdam nodig?

persoonlijke coach in amsterdam Markx Coaching

Persoonlijke coach in Amsterdam nodig? De ‘Nieuw in Amsterdam’ coach Simon Markx: 

Het aantal expats dat zich vestigt in Nederland, en met name in Amsterdam, is enorm. Ook zijn er veel Nederlanders die de grote stad Amsterdam opzoeken als ze gaan studeren of juist na het afronden van hun studie. Uiteraard kun je ook op een andere manier in de omgeving van Amsterdam terechtkomen, bijvoorbeeld door het hebben van een nieuwe baan, de scheiding van je ouders of doordat je een relatie hebt met iemand die woont in Amsterdam.  

Nodige uitdagingen | Persoonlijke coaching Amsterdam

Hoe dan ook, verhuizen betekent dat je je moet aanpassen aan een nieuwe manier van leven. Dat gaat gepaard met de nodige uitdagingen. Je moet wennen aan de omgeving en aan de mensen. Je hebt er misschien geen tot weinig vrienden waardoor je je soms eenzaam kunt voelen. En je wilt de mogelijkheden die Amsterdam biedt leren kennen.

Uit psychologisch onderzoek is gebleken dat verhuizen, wel of niet als expat, een van de grootste stressfactoren in het leven kan zijn. Mocht jij voelen dat je veel stress ervaart omdat je binnenkort gaat verhuizen naar Amsterdam of omdat je nu bent verhuisd en je plek niet kunt vinden? Dan wil ik jou graag helpen. 

Thuisvoelen in Amsterdam door persoonlijke coach

Ik begeleid inmiddels ruim 10 jaar mensen die de overgang maken naar de stad Amsterdam. Dus voel jij je nog niet thuis in Amsterdam maar wil je dat wel graag? 

Bij Markx Coaching is het eerste consult kosteloos en vrijblijvend. Je zit nergens aan vast maar kunt wel ervaren of Markx Coaching bij jou past en of je deze hulp inderdaad nodig hebt.  

Markx Coaching. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend 

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.   

Neem nu contact op.