Dating hulp in Amsterdam bij Simon Markx

Ben jij op zoek naar dating hulp? En woon jij in de omgeving van Amsterdam? Dan kan Simon Markx helpen.

Ben jij op zoek naar dating hulp? En woon jij in de omgeving van Amsterdam? Dan kan ik je helpen.

Daten is en blijft altijd lastig, maar je kunt er wel beter in worden. En wat is daten eigenlijk? Je zou kunnen zeggen: daten is tijd doorbrengen samen met een ander met als doel te ontdekken of jullie elkaar interessant genoeg vinden om meer tijd met elkaar te gaan doorbrengen.

Dit alleen al maakt daten voor veel mensen tot een spannende aangelegenheid. Want ja, ga je interessant genoeg gevonden worden door je date? Dat blijft altijd de vraag.

Daten is een verbastering van het Engelse woord dating. Een woord dat we kunnen vertalen als: uitgaan. Maar dan wel uitgaan met iemand in wie je bijzonder geïnteresseerd bent. Bij het ‘bijzonder geïnteresseerd zijn in iemand’ liggen meteen al de eerste onzekerheden op de loer. Want als je geïnteresseerd bent in iemand dan:

  • Wil je graag aardig gevonden worden door die persoon.
  • Wil je indruk maken op die persoon.
  • Durf je wellicht net niet die dingen te zeggen die je normaal wel zou zeggen.
  • Loop je de kans dat je meer met jezelf bezig bent in je hoofd dan met je date.
  • Ben je vaak toch net niet helemaal lekker jezelf.
  • Gedraag je je anders dan normaal.
  • Voel je de zenuwen door je lijf gieren.
  • Wacht je te veel af.
  • Ben je meegaander dan anders.

Al deze punten kun je trainen met dating hulp zodat je hier anders mee omgaat. Door een aantal gesprekken en opdrachten die ik jou zal meegeven, kun je heel anders naar een date toe gaan. Een voordeel hiervan is dat je meer in jezelf gaat geloven en dat je dit ook uit zal stralen tijdens je date(s). Als je zelfverzekerder voor de dag komt, voelt jouw date dit ook.

Dating hulp| Leren omgaan met ongemakken

Ook zou je in deze gesprekken kunnen leren hoe je omgaat met ongemakken. Dus wat nou als het gesprek ineens stilvalt? Wat doe je dan? En hoe laat je dit zo relaxed mogelijk verlopen? Stiltes in een date zijn vaak iets waar mensen bang voor zijn, terwijl dit iets heel normaals is. Op zo’n moment moet je altijd bedenken dat je die persoon niet of amper kent en je dus eigenlijk alles aan die persoon kunt vragen, want je weet nog heel veel niet van elkaar.

Ik, Simon van Markx coaching, kijk tijdens onze gesprekken naar waar jouw valkuilen zitten tijdens het daten. Neemt de spanning het over? Zit je zelf niet helemaal lekker in je vel? Wat gaat er meestal fout tijdens of na de date? Mensen zitten vaak vast in patronen waardoor het hen niet lukt om uit de spiraal te komen van ‘slechte dates’. Als je hierin blijft zitten is er een kans dat je na een periode helemaal niet meer durft te daten. Dit moeten wij voorkomen en wij zullen daarom patronen moeten doorbreken. Dit kan doormiddel van een aantal handvaten die ik jou mee zal geven.

Mijn coaching sessies zijn altijd op maat. Iedereen is anders en iedereen beleeft daten anders. Er is geen vast stappenplan die je kunt volgen om aan een partner te komen, maar er zijn wel bepaalde methodes die het een stuk makkelijker maken.

Zou jij graag ondersteuning willen bij het daten omdat het jou niet lukt om een date relaxed in te gaan? Nemen de zenuwen het over of durf je helemaal niet te daten? Dan kom ik graag met je in gesprek.

Support bij daten

Ben jij op zoek naar hulp om te kunnen daten? Dating hulp in Amsterdam bij Markx Coaching: Eerste consult gratis en vrijblijvendSamen gaan wij kijken naar een passende oplossing voor jouw struggle binnen het daten. Vergeet nooit dat er heel veel mensen zijn die dit ervaren, want daten is gewoon ontzettend spannend.

Bij een goede dating coach gaat het in de eerste plaats om ‘dating skills’, maar er komen ook persoonlijke elementen aan de orde. Je sterke en minder sterke kanten bijvoorbeeld. Je wordt na een goede coaching niet alleen een betere ‘dater’, maar ook een vollediger mens. Daarnaast heb ik gemerkt dat het verdiepen in de psyché van een potentiële partner vaak een positieve impact heeft. Door mijn ruime ervaring, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, kan ik als coach in vele aspecten van het daten behulpzaam zijn.

Een eerste consult dating hulp is altijd gratis en vrijblijvend. Neem nu contact op.