Dating advies nodig in Amsterdam?

Dating advies in Amsterdam: coach Simon Markx helpt je verder met praktische advies en relatie-tips.: Eerste consult gratis en vrijblijvend

Hoe en waar vind je iemand die écht bij jou past? Dit is een vraag die veel singles zich weleens hebben gesteld. En vaak ook: is er wel iemand die bij mij past? Het antwoord is: ja. Die is er zeker, je moet er alleen achter zien te komen wie diegene is en waar diegene zich bevindt.

Realistisch daten in Amsterdam

Het is bij daten vooral belangrijk dat je realistisch blijft. Als je op zoek bent naar een partner heb je vaak een lijstje aan eisen waar diegene aan moet voldoen, maar is het echt nodig om je hier strikt aan vast te houden?

Vaak als je dit loslaat, vind je iemand die heel veel van deze eisen wel heeft en wellicht een aantal niet. Probeer dit los te laten, je zal nooit de ‘perfecte’ partner vinden die aan al jouw eisen voldoet.

Meestal is er wel iets waar jij je aan zou kunnen ergeren, maar vergeet niet dat daar ook gewoon oplossingen voor zijn. Zolang iemand jouw interesse heeft, je redelijk dezelfde normen en waarden hebt en je je aangetrokken voelt tot diegene, kun je een goede relatie hebben met elkaar.

Hoe vind je een match?

Hier is helaas geen kant en klaar antwoord op, maar er zijn uiteraard heel wat apps en websites waar je jouw voorkeuren kunt invoeren. Bijvoorbeeld waar iemand woont, wat iemand zijn hobby’s zijn, enzovoorts.

Op die manier maak je het jezelf al een stuk makkelijker. En mocht er op een bepaalde app naar jouw idee niemand zitten die bij jou past, dan probeer je een andere app. Er zijn er inmiddels zoveel dat je veel keuzes hebt. Op de ene app zullen ook net weer andere personen zitten dan op de andere app. Dit is een kwestie van proberen.

Ook is het een tip om een keer met iemand op date te gaan die wel jouw interesse heeft maar waarbij er toch iets is wat je niet helemaal aanstaat. De kans is groot dat dit uiteindelijk erg meevalt en mocht het toch storend zijn dan heb je hier weer van geleerd. Iedere date is namelijk leerzaam. Je leert gesprekken voeren met onbekenden en komt er achter wat jij wel en niet wil bij een persoon.

Wil je meer daten? Doe dat gewoon! Een date regelen is tegenwoordig zo eenvoudig dat je zelfs meerdere dates in één week kan hebben. Op die manier train je jezelf om daten makkelijker te vinden. Je moet het natuurlijk wel leuk blijven vinden, dus zorg niet dat je door het vele daten juist een afkeer hiertegen krijgt. Dat is niet de bedoeling.

Dating advies in Amsterdam

Bij een goede dating coach gaat het in de eerste plaats om ‘dating skills’, maar er komen ook persoonlijke elementen aan de orde. Je sterke en minder sterke kanten bijvoorbeeld.

Je wordt na een goede coaching niet alleen een betere ‘dater’, maar ook een vollediger mens. Daarnaast heb ik gemerkt dat het verdiepen in de psyché van een potentiële partner vaak een positieve impact heeft. Door mijn ruimte ervaring, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, kan ik als coach in vele aspecten van het daten behulpzaam zijn.

Het eerste consult dating advies in Amsterdam is altijd gratis en vrijblijvend.

Neem contact op voor dating advies in Amsterdam

Dating advies in Amsterdam: coach Simon Markx helpt je verder met praktische advies en relatie-tips.: Eerste consult gratis en vrijblijvendDoor middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik jou een spiegel voor en ga ik met je aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.  Eerste gesprek kosteloos en vrijblijven.

Neem nu contact op.

+31 (0)6 244 47849
simon@markxcoaching.nl

 

Ook interessant om lezen over dating advies