Dating coach Simon Markx, dating consultant voor mannen en vrouwen

Dating coach Simon Markx, dating consultant voor mannen en vrouwen | Markx Coaching: Eerste consult gratis en vrijblijvend

Ben jij op zoek naar een dating consultant om beter te kunnen daten? Dan kan een flirt coach of single coach jou hierbij helpen. Ik noem het zelf liever een dating coach of dating consultant. Omdat ik jou uiteindelijk help bij het vinden van een fijne date.

Als single heb je soms alleen iemand nodig die samen met jou meekijkt naar wat jouw vragen zijn op het gebied van daten. Zo kan door een goede persoonlijke coach de juiste hulp geboden worden.

Daten kan namelijk heel lastig zijn voor mensen.

Voor iedereen is de manier van daten en de problemen die hierbij komen kijken anders. Vandaar dat persoonlijke hulp hierbij goed kan helpen. Iedereen heeft andere vragen over dit onderwerp. Werk op maat is daarom van groot belang.

Dating coaching kan je bijvoorbeeld helpen om zelfverzekerder over te komen op een date, om erachter te komen naar welke persoon jij op zoek bent en/of om betere gesprekken te kunnen voeren.

Dating consultant helpt je kijken naar de oorzaak

Je zal altijd moeten kijken naar wat de oorzaak is. Waarom heb je hulp bij daten nodig? Meestal liggen de antwoorden bij jezelf, al heb je dit vaak niet in de gaten. Uiteraard kun je in het verleden vervelende dingen hebben meegemaakt tijdens het daten, waardoor je onzeker bent geworden, maar het is aan jou de vraag:

  • Wil je de tijd nemen om in de spiegel te kijken?
  • Wie ziet de ander tegenover zich zitten als aan het daten bent?
  • En wat zou je daaraan kunnen verbeteren?
  • Als vrijgezel of single is daten bijna een must als je opzoek bent naar een relatie en wanneer je hier tegenop ziet of het zelfs vermijdt, dan is het tijd om hulp te zoeken
  • Leer hoe je succesvol kunt zijn op jouw dates. Weg met de buikpijn en de onzekerheid.

Bij een goede dating coach gaat het in de eerste plaats om ‘dating skills’, maar er komen ook persoonlijke elementen aan de orde. Je sterke en minder sterke kanten bijvoorbeeld. Je wordt na een goede coaching niet alleen een betere ‘dater’, maar ook een vollediger mens.

Daarnaast heb ik gemerkt dat het verdiepen in de psyché van een potentiële partner vaak een positieve impact heeft. Door mijn ruime ervaring, zowel in mijn persoonlijke leven als in mijn werk, kan ik als coach in vele aspecten van het daten behulpzaam zijn.

Leef vanuit de overtuiging dat je de moeite waard bent. Ga voortaan met een gezonde spanning naar je ontmoetingen. Bij Markx Coaching helpen wij jou graag met jouw vraagstukken over daten.

Het eerste consult is altijd gratis en vrijblijvend.

Neem contact op voor dating consult in Amsterdam

Dating coach Simon Markx, dating consultant voor mannen en vrouwen | Markx Coaching: Eerste consult gratis en vrijblijvendDoor middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik jou een spiegel voor en ga ik met je aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.  Eerste gesprek kosteloos en vrijblijven.

Neem nu contact op.

+31 (0)6 244 47849
simon@markxcoaching.nl