Simon Markx deelt Top Tips voor Daten in 2024 bij Hak op de Talk Podcast

Leer daten met tips van Simon Markx in de Hak op de Tak podcast. Ontdek de beste apps en advies voor succes in de liefde.

Ontdek de kunst van daten in Nederland met de inzichten van datingcoach Simon Markx in de populaire Hak op de Talk podcast, gehost door Merel Rodriguez en Saida Derrazi. Deze aflevering duikt in het vrijgezellenbestaan, het ervaren van dating als vrouw van kleur, en de uitdagingen van ouder worden in de datingwereld.

Verken de beste datingapps en tips voor daten

Benieuwd naar de beste datingapps op dit moment? Simon deelt cruciale tips voor daten, waaronder belangrijke do’s en don’ts die elke vrijgezel moet kennen. Zetten Saida en Merel te hoog in, of zijn ze simpelweg helder over wat ze zoeken in een partner? Ontdek of er hoop is voor hen en vele anderen in de wereld van daten.

Luister nu naar de podcast op Spotify

Duik in de diepten van de dating scene in Nederland door deze boeiende aflevering terug te luisteren op Spotify:

Persoonlijke dating coaching met Markx Coaching

Ben je op zoek naar persoonlijke begeleiding op je datingpad? Simon Markx staat klaar om zowel mannen als vrouwen te ondersteunen in deze spannende tijd van nieuwe liefdeskansen. Met een eerste gratis en vrijblijvend consult, helpt Simon je met de GROW methode en stelt gerichte vragen om je zelfinzicht te vergroten en samen datinguitdagingen aan te gaan.

Neem contact op voor jouw gratis eerste consult

Leer daten met tips van Simon Markx in de Hak op de Tak podcast. Ontdek de beste apps en advies voor succes in de liefde.Mis deze kans niet om je datingleven een boost te geven.

Neem nu contact op voor je gratis en vrijblijvend eerste consult bij Markx Coaching. Bel +31 (0)6 244 47849 of mail naar simon@markxcoaching.nl

 

 

 

 

Meer luisteren en lezen

Verrijk je kennis over daten met de onmisbare tips van Simon Markx en zet de eerste stap naar succes in de liefde in 2024.

Bron: Hak op de Talk