Simon Markx te gast bij podcast ‘Taboe Brekers: Eerste date ongemakkelijkheden

Rode vlaggen, ongemakkelijke stiltes op je eerste date in 'Taboe Brekers' podcast. Luister naar ervaringen en advies van coach Simon Markx.

Red flags, ongemakkelijke stiltes en je date heeft een hoge Klarna-schuld, hoe ga je hiermee om? In de podcast ‘Taboe Brekers’ van Sjv wordt dit allemaal besproken, samen met de eerste date-ervaringen van de presentatrices en coach Simon Markx.

Simon Markx is te gast bij ‘Taboe Brekers’. Hij is oprichter van zijn eigen bedrijf, MarkxCoaching waar hij mensen helpt door middel van coaching. Zo is hij onder andere gespecialiseerd in career coaching, life coaching en date-coaching. Daarnaast kan hij advies geven op vele andere gebieden.

De ongemakken die bij dating komen kijken

Beluister hieronder de podcast waar Markx verschillende “awkward” onderwerpen bespreekt die tijdens een eerste date aan kunnen bod kunnen komen:

 

 

Simon Markx Eerste Date Coaching

Simon Markx Eerste Date Coaching. Eerste consult gratis en vrijblijvendHet is een goede en spannende tijd voor dating. Er zijn heel veel mogelijkheden voor het vinden van een nieuwe partner. Dat kan online of in real life, soms eerst online en daarna een ontmoeting. 

Te vaak weet degene die een partner zoekt niet de juiste toon te vinden hoe een partner te benaderen tijdens een eerte date. Hoe zichzelf bijvoorbeeld te presenteren op een online profiel, welke foto’s er wel of juist niet op te zetten en wat een goede biografische tekst is. 

Door middel van de GROW methode en vraagstelling houd ik mijn cliënten een spiegel voor en ga ik met ze aan de slag. Waar je ook mee worstelt in je leven. Op welk gebied dan ook.

Neem nu contact op. Eerste consult kosteloos en vrijblijvend.

+31 (0)6 244 47849

simon@markxcoaching.nl

 

Ook interessant om te lezen

 

Bron: School voor Journalistiek